Vis filtrering

46 resultater

Type artikkel
Velg område
46 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyheter, Bransjenytt

Fredrik Brandal ny styreleder i Norsk Utleieforening

Torsdag ettermiddag ble det gjennomført generalforsamling i Norsk Utleieforening. Her ble Fredrik Brandal (Ramirent) valgt inn som ny styreleder etter Nina Aasland (Naboen).

2. Nyheter, Bransjenytt

Nasta Utleie vokser raskere enn forventet

Etter tre års drift har Nasta Utleie 100 anleggsmaskiner i utleieparken og selskapet nærmer seg en omsetning på 50 millioner kroner.

3. Nyheter, Bransjenytt

Rekordresultater for utleieselskapene

Totalt omsatte utleiebransjen i Norge for 9,57 milliarder kroner i 2018, og hadde et driftsresultat på over en milliard kroner. Dette er tidenes resultater i utleiebransjen.

4. Nyheter, Bransjenytt

Vi har jobbet med delingsøkonomi i mange år

Styreleder Nina Aasland i Norsk Utleieforening er helt klar på at utleiebransjen tar sitt miljøansvar.

5. Nyheter, Bransjenytt

Utleieprisen 2020 til Kjetil Tettum

Til stående applaus fra nærmere 200 bransjekolleger kunne Kjetil Tettum torsdag kveld motta Utleieprisen 2020 på Utleiekonferansens festmiddag.

6. Nyheter, Bransjenytt

Utstillerprisen 2020 til Armada Dynamics

Hvert år deles det ut en pris for beste utstiller på Utleiekonferansen i regi av Norsk Utleieforening. I år gikk prisen til Armada Dynamics.

7. Nyheter, Bransjenytt

Rekorddeltakelse på Utleiekonferansen

Det er hele 230 deltakere på årets utgave av Utleiekonferansen på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen.

8. Nyheter, Bransjenytt

Utleiebransjen tar en stadig større del av kaka

Den norske utleiebransjen har over mange år hatt en positiv utvikling, men de har den senere tiden brutt flere barrierer og tatt en stadig større del av omsetningen og verdiskapningen i næringen.

9. Nyheter, Bransjenytt

Utleierne går for vinneroppskrift

Norsk Utleieforening har utformet årets Utleiekonferanse basert på hva som har fungert og hva deltakerne ønsker seg mest for både utforming og innhold.

10. Nyheter, Bransjenytt

Ramirent-sjefen: Stolt over resultatene i medarbeiderundersøkelse

Utleieselskapet Ramirent har de siste årene vært gjennom en fornyelsesprosess som har gitt resultater. – I 2018 leverte vi tiårets beste resultat, vi har fornøyde kunder og engasjerte medarbeidere, sier Øyvind Emblem, administrerende direktør i Ramirent.