Vis filtrering

66 resultater

Type artikkel
Velg område
66 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyheter, Bransjenytt

UCO sikret seg stor rigg- og driftskontrakt i regjeringskvartalet

Statsbygg har inngått kontrakt med Utleiecompagniet AS (UCO) for «Rigg og drift» til Prosjekt nytt regjeringskvartal.

2. Nyheter, Bransjenytt

Stavdal og Loxam har slått seg sammen

Utleieselskapene Stavdal AS og Loxam AS har slått seg sammen, og nå skal det nye selskapet satse videre i Oslo, Bergen og Trondheim.

3. Nyheter, Bransjenytt

BAS Maskinutleie og Malthus Uniteam inngår samarbeidsavtale

BAS Maskinutleie AS og Malthus Uniteam AS har inngått et forpliktende samarbeid, hvor BAS ønsker å leie brakker, rigger, containere og mannskapsvogner fra Malthus Uniteam.

4. Nyheter, HMS

En enstemmig utleiebransje står sammen

En enstemmig bransje står sammen for å holde deres utleieavdelinger oppe så langt dette lar seg gjøre, sier bransjedirektør Yngve Torkildsen

5. Nyheter, HMS

Anbefalinger om smittevern på byggeplass

Dette er BNLs anvisninger om tilrettelegging for fortsatt drift av byggeplasser under hensyn til nødvendige regler for smittevern.

6. Nyheter, HMS

Alt om korona viruset

Her finner du svar på situasjoner som kan oppstå i bedriften

7. Nyheter, Bransjenytt

Ramirent i toppen innen bærekraft

Ramirent Norge har blitt tildelt en prestisjefylt gullrangering i samfunnsansvar og bærekraft. Utleieselskapet er registrert blant de topp tre beste prosentene i landet.

8. Nyheter, Bransjenytt

UCO og Holte klare med solcellebrakker

Utleiecompagniet har i samarbeid med Holte Industri utviklet UCO Powerrigg, et splitter nytt system for å produsere solenergi på brakkeriggen.

9. Nyheter, Bransjenytt

Fredrik Brandal ny styreleder i Norsk Utleieforening

Torsdag ettermiddag ble det gjennomført generalforsamling i Norsk Utleieforening. Her ble Fredrik Brandal (Ramirent) valgt inn som ny styreleder etter Nina Aasland (Naboen).

10. Nyheter, Bransjenytt

Nasta Utleie vokser raskere enn forventet

Etter tre års drift har Nasta Utleie 100 anleggsmaskiner i utleieparken og selskapet nærmer seg en omsetning på 50 millioner kroner.