Vis filtrering

82 resultater

Type artikkel
Velg område
82 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyheter, Bransjenytt

UCO første utleieselskapet med 30 tonns Volvo-hybrid

Gravemaskinen Volvo EC300EL Hybrid er siste tilskudd blant UCOs «grønne» maskiner.

2. Nyheter, Bransjenytt

Søk etter standarder, produkter og innhold på nettsiden

Utviklingen av en Norsk Standard for kontrakter til utleieavtale av brakker og moduler starter nå, Vil din virksomhet være med?

3. Nyheter, Bransjenytt

Utvikler ny kontraktstandard for utleie

Standard Norge starter utviklingen av en ny Norsk Standard for kontrakter til utleieavtale av brakker og moduler.

4. Nyheter, Bransjenytt

Ny sidUCO leverer Norges første Volvo EW170E High Rail til Baneservice

Den nye hjulgraveren med jernbaneunderstell skal brukes av Baneservice på grunnarbeidene ved Loenga stasjon i Oslo i regi av Bane NOR. Arbeidet er en del av Follobaneprosjektet.

5. Nyheter, Bransjenytt

Algeco Group kjøper Temporary Space Nordics

Algeco Group, som blant annet eier norske Malthus Uniteam, kjøper selskapet Temporary Space Nordics.

6. Nyheter, Bransjenytt

BAS selger tårnkranparken til UCO

BAS Maskinutleie har inngått avtale om å selge sin tårnkranpark til UCO. UCO styrker dermed sin kransatsing, og har nå totalt 180 tårnkraner i sin utleiepark.

7. Nyheter, Bransjenytt

Fredrik Brandal utnevnt til ny konserndirektør i Ramirent Norge

Fredrik Brandal er utnevnt til konserndirektør i Ramirent Norge og medlem av konsernets ledergruppen fra 1. September 2020.

8. Nyheter, Bransjenytt

Ramirent Norge fikk europeisk digital-pris for app

Ramirent Norge ble tirsdag tildelt den europeiske prisen for «Best digital innovation of the year».

9. Nyheter, Bransjenytt

Nordens første helelektriske teleskoptruck

UCOs avdeling i Oslo har fått levert Nordens første heleelektriske teleskoptruck, en Faresin 6.26.

10. Nyheter, Bransjenytt

Ramirent etablerer ny avdeling

Ramirent Rigg & Drift har etablert seg på Ulven i Oslo.