Vis filtrering

63 resultater

Type artikkel
Velg område
63 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyheter, HMS

En enstemmig utleiebransje står sammen

En enstemmig bransje står sammen for å holde deres utleieavdelinger oppe så langt dette lar seg gjøre, sier bransjedirektør Yngve Torkildsen

2. Nyheter, HMS

Anbefalinger om smittevern på byggeplass

Dette er BNLs anvisninger om tilrettelegging for fortsatt drift av byggeplasser under hensyn til nødvendige regler for smittevern.

3. Nyheter, HMS

Alt om korona viruset

Her finner du svar på situasjoner som kan oppstå i bedriften

4. Nyheter, Bransjenytt

Ramirent i toppen innen bærekraft

Ramirent Norge har blitt tildelt en prestisjefylt gullrangering i samfunnsansvar og bærekraft. Utleieselskapet er registrert blant de topp tre beste prosentene i landet.

5. Nyheter, Bransjenytt

UCO og Holte klare med solcellebrakker

Utleiecompagniet har i samarbeid med Holte Industri utviklet UCO Powerrigg, et splitter nytt system for å produsere solenergi på brakkeriggen.

6. Nyheter, Bransjenytt

Fredrik Brandal ny styreleder i Norsk Utleieforening

Torsdag ettermiddag ble det gjennomført generalforsamling i Norsk Utleieforening. Her ble Fredrik Brandal (Ramirent) valgt inn som ny styreleder etter Nina Aasland (Naboen).

7. Nyheter, Bransjenytt

Nasta Utleie vokser raskere enn forventet

Etter tre års drift har Nasta Utleie 100 anleggsmaskiner i utleieparken og selskapet nærmer seg en omsetning på 50 millioner kroner.

8. Nyheter, Bransjenytt

Rekordresultater for utleieselskapene

Totalt omsatte utleiebransjen i Norge for 9,57 milliarder kroner i 2018, og hadde et driftsresultat på over en milliard kroner. Dette er tidenes resultater i utleiebransjen.

9. Nyheter, Bransjenytt

Vi har jobbet med delingsøkonomi i mange år

Styreleder Nina Aasland i Norsk Utleieforening er helt klar på at utleiebransjen tar sitt miljøansvar.

10. Nyheter, Bransjenytt

Utleieprisen 2020 til Kjetil Tettum

Til stående applaus fra nærmere 200 bransjekolleger kunne Kjetil Tettum torsdag kveld motta Utleieprisen 2020 på Utleiekonferansens festmiddag.