Du er her:

• Nina Aasland ny styreleder i Norsk Utleieforening

Konsernleder Nina Aasland i Naboen ble på generalforsamlingen til Norsk Utleieforening 8. februar valgt inn som ny styreleder i foreningen.

• Økning for utleiebransjen

Den norske utleiebransjen nådde en omsetning på 7,6 milliarder kroner i 2016, som er en økning fra sju milliarder kroner året før.

• Cramo åpnet nytt utleiesenter i Bergen

Cramo er ferdig med første del av flyttingn og samlokalisering av avdelingene sine i Bergen.

• Ramirent skal etablere og drifte anleggshotell og byggherrekontor på Evenes

Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Ramirent AS for etablering og drift av et anleggshotell og byggherrekontor på Evenes flystasjon.

• Cramo vant storkontrakt i Midt-Norge

Cramo har vunnet fire prestisjekontrakter i Midt-Norge. Prosjektene er tilknyttet bygging av ny kampflybase på Ørland og ny veitrasé på E6 ved Soknedalen. Til alle prosjektene er Cramo valgt som totalleverandør for utleie av maskiner og utstyr til AF Gruppen.

• Utleiebransjen vant frem i Skatteklagenemnda

BAS Maskinutleie AS har fått medhold i en klagesak om saldoallokering av anleggsbrakker i den nye Skatteklagenemnda.

Viser fra 13 til 18 av totalt 265 artikler