Du er her:

• Ramirent-moduler til Tau skole

Tau skole i Strand kommune i Rogaland bruker klasseromsmoduler fra Ramirent mens ny skole bygges.

• Melheim blir ny Cramo-direktør

Bjørn Melheim (46), konstituert administrerende direktør og økonomidirektør i Cramo AS, har i dag blitt ansatt som administrerende direktør for Cramo AS.

• Populært infosenter bygd av moduler

Cramo Adapteo har ved hjelp av tolv moduler laget et spesialtilpasset besøkssenter for Norges hittil største samferdselsprosjekt.

• Per Øyvind Pettersen blir regionleder for Naboen på Østlandet.

Per Øyvind Pettersen tiltrer i nyopprettet stilling som regionleder øst. Han vil dermed være øverste leder for all virksomhet i Naboen Utleie Oslo AS.

• Malthus og Uniteam slår seg sammen - legger grunnlaget for videre vekst

Denne uken ble det kjent at modul- og containerspesialistene Malthus og Uniteam forener krefter og slår seg sammen til ett selskap.

• Ramirent lanserer barrieresystem for arbeid på vei

Tidligere i vår under Ramirents anleggsdag på Jessheim kunne man for første gang se deres egenutviklede barrieresystem for arbeid på vei, kalt SafePass Nå er de klare for å rulle systemet ut i hele landet.

Viser fra 1 til 6 av totalt 222 artikler