post@norskutleieforening.no
Medlem av

Du er her:

• Forsiden

Velkommen til Norsk Utleieforening!

Norsk Utleieforening (NU) er en bransjeforening for bedrifter tilknyttet utleie av maskiner og utstyr.

Norsk Utleieforening vil ivareta medlemmenes felles interesser gjennom å bidra til å fremme forståelse og aksept for ideen om leie av maskiner og utstyr.
Dette skal gjøres gjennom dialog med myndigheter, organisasjoner og leverandører, og gjennom å fremme en ytterligere profesjonalisering av bransjen der nøkkelbegreper er HMS, ytre miljø, kvalitet, etikk og godt omdømme.

Norsk Utleieforening (NU) er tilsluttet Byggenæringens Landsforening (BNL) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), og er medlem i European Rental Association (ERA).

• Utleiekonferansen 2015 - Vi løfter bransjen!

Utleiekonferansen er den store og viktige møteplassen for utleiebransjen, samt en rekke andre interessegrupper. Over 200 deltakere og 36 utstillere var samlet på Utleiekonferansen 28 - 29. januar 2015. Vi ser tilbake på en vellykket konferanse med et variert og høyst aktuelt program.

Viser fra 7 til 7 av totalt 7 artikler